Back to All Events

Meet & Greet

  • AWEX Saincteletteplaats Sint-Jans-Molenbeek, 1080 Belgium (map)
Meet & Greet Creamoda

Meet & Greet

23 februari 2016

ontwerpers - kledingfabrikanten ontwerpers - modemerken

aan de slag met trends

De wereld is constant in verandering: technologie als trend, de versmelting van on- & offline, consumenten als medium...om er maar enkele te noemen. Tijdens een boeiende uiteenzetting van trendbureau Francq Colors (Hilde Francq) en kleurexpert Color Passport (Bart Van Tigchelt) krijgt u een vernieuwende kijk op de unieke aanpak van trends en de praktische door- vertaling naar ieders realiteit. U krijgt eveneens al een voorproefje van de zomertrends 2017. 

one-to-one gesprekken
Fabrikanten die voor ontwerpers klaarstaan om hun collectie te realiseren

Ontwerpers die op zoek zijn naar een productie- partner kunnen tijdens de Meet&Greet fabrikanten ontmoeten voor het realiseren van hun collectie, deze eerste kennismaking zal uitwijzen of toekomstige samenwerking mogelijk is.

Ondernemingen die op zoek zijn naar ontwerpers (freelance of vast in dienst)

Ontwerpers die graag aan de slag gaan binnen een onderneming voor freelance-opdrachten of een vaste job, kunnen met de bedrijven geheel vrij- blijvend spreken over de openstaande vacatures. 

programma

14.30u Onthaal
15.00u Presentatie ‘Aan de slag met trends’ door Francq Colors en Color Passport
16.30u One-to-one gesprekken
18.00u Einde Meet & Greet

locatie

AWEX
Place Sainctelette 2

1080 Brussel
Parking: Tour&Taxis

inschrijven

Schrijf u in door een mail te sturen naar luyckx@creamoda.be met vermelding van uw profiel (fabrikant, onderneming met jobaan- biedingen of ontwerper). Voor vragen, neem contact op met Wendy Luyckx, Communicatie- verantwoordelijke bij Creamoda, op het nummer 0476/99 90 57. 

 

Bovenstaand programma wordt u gratis aangeboden door Creamoda – i.s.m. Francq Colors – en de organisaties ter ondersteuning van designers: Flanders Fashion Institute, MAD Brussels, Job’in design, Maison du design, Wallonie Bruxelles Design Mode, Modesign Academy en Backstage Brussels. 

logos


Earlier Event: February 19
Guest lecture @ Thomas More
Later Event: March 4
Stijl!