Trend Academy.png
moodboardFINAL3.png

Credits foto's: Goede, Dimitri Bahler, Marcus Gaab


Moodboard Manifest.png

Je volgt trends en bent geïnteresseerd in kleur. Maar je wil een stapje verder gaan en zélf rond trends en kleur werken. Hoe doe je dat?

 

Francq Colors en Clo Clo lanceren samen een trendworkshop waarin je zelf aan de slag gaat met trends en kleur. We bespreken 3 trends voor de komende jaren, en maken daar zelf moodboards rond. Je leert hoe je zo’n moodboard maakt en hoe je de juiste kleurencombinaties vindt voor je producten en communicatie. We tonen welke kleuren samen passen, en welke trend het beste bij jouw merk past. Tijdens de workshop word je persoonlijk begeleid door de experts van Francq Colors en Clo Clo.

 

Deze workshop is gericht op mensen die professioneel actief zijn in de interieur-, design- of communicatiesector, en zich verder willen verdiepen in kleuren en trends.

Planning3.png

13u start workshop

13u - 15u workshop deel 1

15u- 15u30 pauze met koffie

15u30- 17u workshop deel 2

Praktisch3.png

Locatie: Ankerrui 9, 2000 Antwerpen

               Urban City, Zaal A -Brera

Datum:

Maandag 5 maart - volzet
Maandag 26 maart - volzet
Maandag 9 april - volzet
Maandag 23 april - volzet
Maandag 30 april 13u-17u

Maximum 14 deelnemers

Prijs:  € 215 per persoon (excl. btw)
€ 195 vanaf de tweede inschrijving van hetzelfde bedrijf (excl. btw)

Inschrijven kan door een mail te sturen naar birgit@francqcolors.be

Francq Colors3.png

Francq Colors is het kleurentrendbureau van Hilde Francq. Zij geeft internationale klanten advies om de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen voor hun producten te kiezen. Hiervoor laat ze zich inspireren door baanbrekende trends in diverse branches.

In 2017 bracht Hilde ‘Kleur verkoopt’ uit bij Lannoo Campus, een boek over de meerwaarde van kleur en trends voor bedrijven.

CloClo3.png

Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) is een interieurjunkie met een voorliefde voor Scandinavisch design, kleurrijke feestjes en stijlvolle inrichting. Ze geeft interieurworkshops, creëert content voor verschillende lifestylemerken en magazines en inspireert dagelijks haar vele volgers op Instagram

In 2017 bracht Anne-Catherine haar eerste boek ‘Insta Interieur, de interieurgids voor een instant mooie woning’ uit bij Borgerhoff & Lamberigts.